The Malls Shopping Centre, Basingstoke


Sector:

Commercial

Services Provided:

Quantity Surveying, CDM Consultancy

Client:

Basingstoke and Deane Borough Council

Over £5 million has been invested in the major facelift of The Malls, installing a clear roof canopy, removing heavy overhanging concrete canopies, re-paving of all walkways including improving accessibility and giving the façades a modern covering and installing new lower energy lighting.

The Malls is located opposite Basingstoke Railway station and the project included the installation of new bus stops to enhance the existing transport links. The new look shopping centre is host to a number of High street names and is located close to BAQUS' Basingstoke office in Basing View.

BAQUS provided full Quantity Surveying, CDM Co-ordination and Party Wall Surveying services for the £5.9m Malls for BAQUS' Client Basingstoke and Deane Borough Council.

Sectors